De repetities van "Stuk Ongeluk" o.l.v. regisseur Stany Crets met acteurs Koen Van Impe, Tania Kloek, Kobe Van Herwegen, Sébastien De Smet, Jan Van Dyke, Britt Van der Borght, Dirk Van Vooren en Sven De Ridder zijn volop bezig. Producent THEATERTAINMENT mag nu al twee extra voorstellingen aankondigen van deze spraakmakende komedie in opdracht van het theatergezelschap De Komedie Compagnie. Vorige week werd de kaap van 9000 verkochte tickets gehaald en het publiek heeft er duidelijk zin in. Om volop op de vraag in te gaan zijn er twee extra voorstellingen gepland: op zaterdag 28 april en op zaterdag 5 mei, telkens om 15u15.

De feestelijke première van "Stuk Ongeluk", de adaptatie van het succesvolle "The play that goes wrong", is op 22 april in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

De Komedie Compagnie presenteert “Stuk Ongeluk”

Eind maart en april 2018 regisseert Stany Crets de Vlaamse versie van de Britse comedy “The play that goes wrong”. Deze voorstelling ging onlangs nog in première op Broadway. De Nederlander Owen Shumacher staat in voor de vertaling. "The Play That Goes Wrong" is al jaren een overweldigend succes in Londen. Het stuk, waarin niets is wat het lijkt, is een snel gemonteerde, fysieke komedie met perfect getimede bloopers en een gigantische schat aan grappen. Regisseur Stany Crets is bijzonder fier op zijn “dreamteam” voor dit heerlijk, absurde stuk waarin alles dat kan mislopen, mis gaat: Koen Van Impe, Tania Kloek, Kobe Van Herwegen, Sébastien De Smet, Jan Van Dyke, Britt Van der Borght, Dirk Van Vooren en Sven De Ridder.

"Stuk Ongeluk" - Fawlty Towers Meets Laurel & Hardy

De Komedie Compagnie bewerkte "The Play", waarin een bende toneelamateurs, onder leiding van een duivel-doet-al regisseur, een thriller speelt waarbij werkelijk alles verkeerd gaat. Het stuk gaat alle kanten op behalve de goede en het decor overleeft de voorstelling niet. De totale verwarring begint al in de foyer, gaat door tijdens de pauze en eindigt niet bij het slotapplaus! De kans zit er dus dik in dat je na afloop naar spoed moet om de breuk te behandelen die je jezelf hebt gelachen...

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Stuk Ongeluk
Datum: 
Vanaf 20 april 2018
Locatie: 
Theater Elckerlyc te Antwerpen
Meer over