Hiphopformatie NTREK lanceert vandaag haar nieuwe videoclip bij het nummer 'Wandeling #6'. De bijzonder gestileerde clip is van de hand van Boudy Verleye en Fabrice Parent, die eerder al voor een aantal opmerkelijke samenwerkingen tekenden. 'Wandeling #6' is de derde single van NTREK, na de goed ontvangen singles 'Felip' en 'Oasem'.
'Der zin in België toch nog hjil wa skwoane en verrassende plekn te vindn woar dat et goe wandeln is.' De heren van NTREK nodigen op 'wandeling #6' iedereen uit om mee te stappen op hun tocht en tegelijkertijd lang genoeg stil te staan bij de wijze waarop de hele wereld genadeloos doordraait. De spaarzame arrangementen en het lome tempo van de muziek geeft rappers D. Meeuws en Jan Paalhut de uitgelezen mogelijkheid om te reflecteren over alles en iedereen om zich heen, een kans die ze allebei met beide handen grijpen. Het resulteert in volwassen boodschappen van gelouterde mannen. Ook in België is hiphop al een tijdje tot vol wasdom gekomen, vergis u niet.
Fabrice Parent (Maanlander) en Boudy Verleye (beter bekend onder zijn alias Brihang) geven het introspectieve nummer nu ook de videoclip die het verdient. Schilderachtig mooie landschappen - en zo ver moeten die niet altijd gezocht worden in West-Vlaanderen - wisselen elkaar af en vormen het bevreemdende decor waartegen de heren van NTREK zichzelf voortdragen op een brancard. Bekijk de mooie clip via deze link.
Met NTREK gaat verder alles uitstekend. Hun debuutalbum 'Calping' kreeg heel wat lovende kritieken en singles 'Felip' (ft. Brihang) en 'Oasem' kregen bijzonder veel airplay op nationale radio. Hetzelfde valt in ieder geval te verwachten van deze 'wandeling #6'

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over