Dat Novastar weer helemaal terug is, werd het afgelopen jaar al duidelijk met de release van Inside Outside – een hoogstaande en opvallend gloedvolle plaat die door menig journalist onder het kopje “Beste Albums van 2014” werd geplaatst – en in het kielzog daarvan een resem live passages die niemand onberoerd lieten.

Met singles als Closer To You en Light Up My Life kregen we reeds een voorproefje van de gloed waarin het hele album baadt. Op nieuwe single Kabul bereikt de warmte evenwel ongekende hoogten. Een song over liefde en tweestrijd, over dankbaarheid, hoop en aloude twijfel. Een song die al meermaals getipt is als één van de meest ontroerende songs die het album rijk is.

Al even ontroerend is de video van Kabul die perfect de sfeer van het nummer vertolkt en die onmiddellijk doet verlangen naar lang vervlogen tijden.

Het nummer staat intussen al in de playlist van onder meer Studio Brussel, Radio 1en Radio 2. Op maandag 2 maart mogen hun luisteraars genieten van een vleugje Novastar live op radio. Stay tuned!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over