Als gevolg van de maatregelen de zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Nothing But Thieves, initieel voorzien in de Ancienne Belgique op 23 oktober 2021, verplaatst naar 13 april 2022.

Maar dat is nog niet alles! Het concert in de AB was al lang uitverkocht, dus besloten de Engelsen om een Belgische datum aan hun tourschema toe te voegen! Nothing But Thieves treedt ook op 12 april 2022 op in De Roma in Antwerpen. Tickets voor dit concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 3 september om 11u.

In het kielzog van illustere voorgangers als Muse, The Killers en Foals, beheerst Nothing But Thieves perfect de wetenschap van de ultieme pop- en rocksong. Met ‘Moral Panic’ bracht Nothing But Thieves recent een derde album uit. De plaat werd geschreven voor het begin van de pandemie en brengt ons op een aangrijpende manier terug naar een wereld die verdeeld is tussen emoties, angsten en hoop. Hun live comeback belooft intens te worden, met naast nieuwe singles ‘Is Everybody Going Crazy?’, ‘Real Love Song’ en ‘Impossible’ hun niet te missen klassiekers.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Nothing But Thieves
Datum: 
Woensdag 13 novmeber 2022
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over