Adriaan Van den Hoof zit op dinsdag 7 oktober in komisch gezelschap met Schalkse Ruiters Bart De Pauw en Tom Lenaerts en Tine Embrechts en Bart Cannaerts. Blond, schalks of Pappenheimer: wie van deze vier bewijst zich als de meest normale van de avond?

De Normale Mens van de Week

Het programma wordt elke week aangekondigd door een onbekende man of vrouw in het publiek. Op het eerste gezicht is er niets bijzonder aan deze persoon maar naarmate de avond vordert, geeft hij/zij via tips meer en meer prijs over zichzelf. Aan de vier bekende gasten om deze tips zo zorgvuldig mogelijk te noteren zodat ze aan het einde van de show het bijzondere verhaal achter deze persoon kunnen achterhalen.

Deze week is Zilla uit Amsterdam de Normale Mens van de Week.

Buiten de Uren

Buiten hun werkuren doen mensen soms heel bijzondere dingen. Ze kweken papegaaien, spelen de eerste wereldoorlog na, verzamelen onderbroeken of verkopen hun persoonlijke schatten op het internet. Maar sommige mensen wijden hun vrije tijd aan een merkwaardige bezigheid, zoals Luc uit Frasnes-lez-Anvaing. Kunnen onze vier bekende gasten achterhalen wat deze sympathieke Waal en uitvinder van de geurloze wc gepresteerd heeft?

Dit is mijn huis

Normale Mensen leven in een huis, maar niet alle huizen zijn even normaal. In deze ronde moeten de bekende gasten achterhalen wat er aan de hand is met het huis van architect Frank?

Dinsdag 7 oktober, om 20.40 uur Op Eén

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: