Na meer dan twee jaar schrijven, werken en schaven, try-outen, opnemen, mixen en repteren was Nordmann er klaar voor. Met een nieuwe plaat en een resem uitzinnige reviews op zak stonden ze klaar om ‘In Velvet’ in vol ornaat aan het publiek voor te stellen. Met een nieuw bandlid, een nieuwe lichtshow en de tunes van ‘In Velvet’ in de vingers. De tour startte dit weekend.

Het heeft niet mogen zijn, hun moment de gloire is in extremis – zoals iedereen weet – voor onbepaalde tijd uitgesteld. Het team van Democrazy en de Handelsbeurs, waar de band dit weekend vier uitverkochte shows zou spelen, heeft beslist om de band zaterdag toch te laten aantreden. De band krijgt carte blanche en zal haar nieuwe plaat dus – for the time being – online aan de fans voorstellen. Tijdens een concert, maar er wordt in allerijl ook aan extra’s gewerkt.

Tickets kosten 5 euro, daarmee kun je live volgen en de twee dagen nadien de show herbekijken.

“Sinds de start van de creatiefase van onze laatste plaat “In Velvet” zijn we als band enorm gegroeid. We keken er heel erg naar uit om ons (mét nieuwe bandlid) en onze muziek opnieuw aan jullie voor te stellen… Het heeft helaas niet mogen zijn, en dat doet ons enorm veel pijn, maar bij het neergaan hebben we voor jullie nog één laatste troostprijs proberen verzilveren. En wat voor één... Door de onvoorwaardelijke steun die we al jaren krijgen van de Handelsbeurs kunnen we jullie online alsnog één kans bieden om toch digitaal dit concert mee te pakken…" (Mattias De Craene)

Livestream @ Handelsbeurs
Zaterdag 31/10, 20u15

Bestel je tickets HIER.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over