De bloemetjes staan in de bloei, het weer wordt zachter en de dagen worden langer. Dat kan maar één ding betekenen: VESTROCK 2024 staat voor de deur! Met nog maar 50 dagen op de teller, sta je binnen no-time op het mooist gelegen festival van Nederland: Boutique Festival VESTROCK.

Kom op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni twee dagen genieten van onder meer Oscar & The Wolf, The Kooks, Dinosaur Jr., Pommelien Thijs, De Jeugd van Tegenwoordig, Douwe Bob, Fleddy Melculy, Nova Twins, SOn Mieux, The Kooks, Amber Broos, Yade Lauren en nog vele anderen!

Heb jij nog geen tickets in the pocket? Scoor ze via de www.vestrock.nl

Deelnemers VESTROCK-Rally zijn bekend!

De jaarlijkse VESTROCK Rally is terug op Koningsnacht! Bij de Koning van Engeland zullen ook dit jaar weer verschillende opkomende acts strijden voor een plek op de line-up van VESTROCK 2024.

Vanaf 17.00u kun je genieten van optredens van de volgende deelnemers:

Dj Johan Schot, TwoTimer, Jacknowledge x Young Delicious, Mixup at the Lab, LEMONS, BUNKER, K.V.G, Navigate, Funky Spinners en Lorem Ipsum.

Tijdens deze avond kun je ook heerlijk streetfood proeven terwijl je geniet van geweldige muziek! Mis dit gratis feest niet, mogelijk gemaakt door De Koning van Engeland. Kom langs en vier Koningsnacht met ons op de VESTROCK Rally - toegang is gratis!

Kom alvast in de stemming met de VESTROCK Spotify-lijst

Nu de line-up compleet is, is het de hoogste tijd om alle acts te (her)ontdekken. Of je nu thuis bent, onderweg naar werk of gewoon zin hebt om in de festivalstemming te komen, zet de playlist aan op standje burenruzie en dompel je alvast onder in VESTROCK 2024!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over