Over precies één week vindt in Kursaal Oostende de Belgische première plaats van CATS. De cast van CATS geniet deze week van een welverdiende vakantie voordat ze komend weekend de oversteek vanuit Engeland maken.

Op maandagavond 29 juli aanstaande om 21u25 kunt u op één tijdens Vanthilt on Tour genieten van een voorproefje: een live uitvoering van de wereldberoemde song 'Memory' door Joanna Ampil, die Grizabella speelt in de show.

De belangstelling de katten aan de kust neemt elke dag toe. Na het tv optreden verwachten we een ware stormloop op de tickets. Wees er dus op tijd bij en boek daarom vandaag nog uw kaarten.

Halve prijs voor kinderen!
's Werelds meest geliefde musical is slechts voor 3 weken in ons land. Naast de avondvoorstellingen zijn er een achttal matineevoorstellingen en kinderen (tot 18 jaar) zijn aan halve prijs.

Praktische info
CATS loopt in Kursaal Oostende slechts 3 weken van 30 juli t/m 18 augustus 2013. De ticketprijzen variëren van 25 tot 74 euro (exclusief kosten) en zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.sherpa.be. Er werd een theaterarrangement gemaakt met een driegangendiner voorafgaand aan de show. Dit menu kost 119 euro per persoon, inclusief ticket. Boek nu online.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: