Food Wood, het culinaire paradijs op Pukkelpop, herbergt al sinds 2015 de populairste foodtrucks van het moment. Voor aankomende editie wordt o.a. het veganistische aanbod gevoelig uitgebreid.

Op een idyllisch en rustig gelegen grasveld achter de Marquee-tent kunnen festivalgangers aan een van de vierentwintig foodtrucks terecht om hun grote of kleine honger te stillen. Het aanbod is zeer uiteenlopend, gaande van Indische gerechten, authentieke Tibetaanse keuken, Hawaiiaanse bowls tot poffertjes, bananensmoothies en een yoghurtbar. Ook de aandacht voor veganistische, vegetarische, gluten- en lactosevrije varianten is opvallend.

Frederik Luyten, woordvoerder Pukkelpop, over Food Wood:
“Een paar jaar geleden kon je nog spreken van een food hype maar ondertussen is gezonde, duurzame én avontuurlijke voeding niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Food Wood is daar een mooie afspiegeling van.”

Bekijk hier het Food Wood menu voor PKP19. Waarschuwing: niet openen met een lege maag!

PRAKTISCH

  • Locatie: achter de Marquee
  • Openingsuren: van vrijdag 16 augustus tot en met zondag 18 augustus, van 11.00u - 23.00u

TICKET UPDATE

Camping Chill, het populaire kampeerterrein tegenover het festivalterrein, is zo goed als vol. De laatste duizend campingtickets zijn beschikbaar via de ticketpagina. Ook de festivaltickets verkopen vlot, maar blijven beschikbaar via www.pukkelpop.be en www.proximusgoformusic.be zolang de voorraad strekt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Pukkelpop
Datum: 
14 - 18 augustus 2019
Locatie: 
Kiewit

Reservatie:

Meer over