Megadeth vervangen bleek uiteindelijk nog lastiger dan verwacht en daarom hebben we gekozen voor een alternatieve oplossing. Black Sabbath sluit op zondag 29 juni het festival af op Main Stage 1 en Rob Zombie wordt gepromoveerd tot headliner op Main Stage 2. Afgaand op hun memorabele set op GMM2011 kunnen we ons weer verwachten aan een betoverende shock rock show!

Trouwens, loop niet weg na Black Sabbath want na hun optreden hebben we nog een verrassing in petto die het perfecte orgelpunt moet plaatsen op de Supersized Metal Experience van onze 19e editie!

Vorige week kregen we het bericht dat Lynch Mob zijn volledige Europese tour heeft moeten annuleren. Maar we zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben inmiddels een uitstekende vervanger gevonden, de Duitse power metal formatie Primal Fear. Zij waren heel enthousiast om de vrijgekomen plek op de affiche te vullen. Primal Fear speelt op vrijdag 27 juni op Main Stage 2.

Verder hebben Gojira en Gamma Ray van plaats gewisseld omdat Gojira anders niet tijdig in Dessel zou geraken. Gamma Ray speelt nu van 15u50 tot 16u40 op Main Stage 2 en Gojira speelt van 16u50 tot 17u40 op Main Stage 1.

Voorverkoop loopt als een trein!

Er zijn nog tickets en VIP-tickets beschikbaar maar wacht niet te lang want de voorverkoop loopt als een trein! Op Metaltown zijn de XL-staanplaatsen reeds uitverkocht en de laatste standaard staanplaatsen en festihutten zijn nu te koop.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Graspop Metal Meeting 2014
Datum: 
27- 28- 29 juni 2014
Locatie: 
Dessel

Reservatie:

Meer over