Terwijl de punkers van NOFX vandaag de weide van onze vrienden van Groezrock omploegen laten ze gelijk even weten dat ze donderdag 14 augustus ook naar Pukkelpop afzakken. Ook Touché Amoré en PUP spelen er dit weekend en houden deze zomer halt in Kiewit op zaterdag 16 augustus. In dezelfde categorie ‘stevige gitaren’ bevestigt ook het Australische Tonight Alive hun komst op de Pukkelpop-donderdag.

Voor de dance- en electronica-liefhebbers laat Etienne De Crécy zijn nieuwste project Superdiscount 3 Live los en ook knoppenwonder James Holden komt zich live bewijzen.
Wie liever wat losjes de heupen wiegt kan genieten van de doorleefde rhythm&blues- en soul-klanken van Nick Waterhouse of wegmijmeren bij de zomerse singersong-deuntjes van Nick Mulvey. Of is duistere, spannende hiphop meer iets voor jou? Dan raden we je Yung Lean & Sad Boys aan.

De metalband Bombus die eerder aangekondigd werd voor zaterdag 16 augustus schuift naar donderdag 14 augustus. Je ziet, zoals steeds voor elk wat wils op Pukkelpop. Meer namen volgen binnenkort!

Tickets

De combitickets zijn al een dikke maand uitverkocht. Dagtickets zijn te koop via www.pukkelpop.be en Proximus Go for Music.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Pukkelpop 2014
Datum: 
14, 15 en 16 augustus 2014
Locatie: 
Kiewit

Reservatie:

Meer over