UNIVERSAL Music Belgium verwelkomt met trots Noémie Wolfs in haar familie topartiesten. Na een jaar vol mooie lokale releases is de komst van de zangeres de kers op de spreekwoordelijke taart.

De unieke stem van Noémie tilde in het verleden de prachtige nummers van Hooverphonic naar een hoger niveau. Nu is het echter tijd voor een solo-carrière. Een eerste single wordt verwacht in januari 2016.

Patrick Guns, General Manager van Universal Music Belgium, reageert: “Ik ben heel gelukkig met deze nieuwe toevoeging aan ons groeiend lokaal artiestenrooster. Noémie is één van de beste zangeressen van België, maar heeft nog tal van andere talenten. Haar zelf geschreven songs hadden mij al na de eerste luisterbeurt meteen overtuigd. En met de ervaring – nationaal en internationaal – die ze ondertussen heeft opgebouwd, kijken wij met gezonde ambitie deze samenwerking tegemoet.”

Universal en Noémie Wolfs zijn ervan overtuigd dat ook hun samenwerking zal leiden tot een nieuwe toevoeging aan deze nu al indrukwekkende lijst van nationale en internationale successen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: