De eerste naam voor Crammerock 2023 is binnen. Met veel trots kondigt het Belgische festival vandaag aan dat Noel Gallagher's High Flying Birds op zaterdag 2 september als headliner op de tweede festivaldag zal spelen. Noel Gallagher is een van de meest iconische muzikanten van de voorbije decennia. Samen met o.a. zijn broer vormde hij Oasis, een van de meest invloedrijke en geliefde bands uit het Verenigd Koninkrijk. In 2023 is hij met zijn solo project “Noel Gallagher's High Flying Birds” toe aan zijn vierde album. Na een wereldwijde tournée met passages op Glastonbury en shows in de USA en UK is hij klaar om ook België in te pakken.

Crammerock 2023 vindt plaats in Stekene op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september. De ticketverkoop start op zaterdag 20 mei om 10 uur. Meer namen voor Crammerock worden binnenkort bekendgemaakt. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via crammerock.be

Crammerock is een tweedaags, complexloos muziekfestival tijdens het eerste weekend van september in Stekene, tussen Antwerpen en Gent. Jaarlijks passeren bijna vijftig acts op de drie podia, die garant staan voor non-stop muziek uit alle genres. Dankzij een collectief aan vrijwilligers weet het festival zich te onderscheiden met lage ticketprijzen en een ongedwongen sfeer. De vorige edities klokte het festival af op 36.000 bezoekers, verspreid over twee festivaldagen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: