'Stick Season', het is een fenomeen. De Amerikaanse singer-songwriter Noah Kahan schreef er een catchy nummer over, en die hit pronkt intussen al wekenlang bovenaan de Ultratop single charts in Vlaanderen, en dat was vorige week niet anders. Het nummer blijft het dus goed doen!

Eerder deze maand verscheen de langverwachte laatste release van de Stick Season-serie, getiteld 'Stick Season (Forever)'. Na een show in een stevig uitverkochte La Madeleine vorig jaar, keert Noah Kahan vanavond terug naar ons land. Een uitverkocht Vorst Nationaal maakt zich op om 'Stick Season' luidkeels mee te zingen.

OVER NOAH KAHAN

In het afgelopen jaar is de door GRAMMY's genomineerde zanger & songwriter uit Vermont uitgeroepen tot een van de grootste en beste nieuwe artiesten van dit jaar. Zijn muziek bestaat uit kwetsbare teksten en een ongefilterde maar toch herkenbare eerlijkheid, want de veelgeprezen artiest schrijft nummers recht uit zijn hart. Daarbovenop wordt hij gekenmerkt door zijn zelfspottende gevoel voor humor. Met zijn drie albums en een EP heeft Kahan wereldwijde bekendheid verworven met zijn unieke mix van folk, americana, en rock, met meer dan vijf miljard streams, een dubbel platina certificering voor zijn hit single "Stick Season" en samenwerkingen met Post Malone, Kacey Musgraves, Brandi Carlile, Hozier, Gregory Alan Isakov, Gracie Abrams, Sam Fender, Lizzy McAlpine, Zach Bryan, Joy Oladokun en meer. Zijn alom geprezen, Platinum-gecertificeerde album Stick Season is geïnspireerd op zijn roots in New England en zijn eerste muzikale inspiratiebronnen - van Paul Simon tot Yusuf Islam (Cat Stevens)- en geeft een levendige weergave van waar hij het meest van houdt, bang voor is en mee worstelt.

Noah begon aan zijn uitverkochte "Stick Season Tour" door Noord-Amerika sinds de release van het album vorig jaar, verkocht meer dan een half miljoen tickets, inclusief stadions en arena's die lan op voorhand uitverkochten waren. In juni bracht hij een uitgebreide versie uit van Stick Season (We'll All Be Here Forever), die de verkoop van het origineel overtrof. De recentste release van Noah is de laatste van de Stick Season-serie - Stick Season (Forever). Daarmee bevestigt hij zichzelf verder als een van de meest succesvolle doorbrekende artiesten van het jaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over