Maak je klaar voor de NN GugaRuns! De Guga wat? De GugaRuns, een initiatief van NN Running Club, zijn vier virtuele looptochten van 5 of 10 km, waar Guga met plezier zijn stem aan leende om je als loper te begeleiden, telkens in een ander thema.

Zaterdag 12 juli spelen de Rode Duivels hun eerste match op het EK voetbal en gaat ook de Tous Ensemble Run van start. De strijdkreet 'tous ensemble' kent elke voetballiefhebber, maar in de GugaRuns zijn de supportersrollen omgedraaid en zijn het de Rode Duivels en kompanen die je staan aan te moedigen langs de zijlijn. Enfin, eigenlijk is het Guga, maar dan als Dries Mertens, Vincent Kompany, Peter Van den Bempt of Jan Boskamp.

Later deze zomer volgen nog drie runs, elk met een eigen thema: een onderonsje met de profs uit de Ronde van Frankrijk (Le Tour de Guga Run), een muzikale run met legendes van de Vlaamse muziek (Knaldrang Run) en tot slot een run die je richting de beste versie van jezelf loopt (Lifestyle Run).

Sportieve Gugafans, het is aan jullie! Voor info en inschrijvingen, surf naar www.gugarun.be.

Herneming Studio Guga - zaalshow Ongehoord

We hebben er veel te lang op moeten wachten, maar in september is het eindelijk zover: de 'Ongehoord' tournee van Studio Guga kan aan zijn reprise beginnen! Radio Guga kenden we al als een coverband van formaat, maar onder de naam Studio Guga gaan ze nog een stapje verder en maakten ze een eigen studioplaat. Zoals vanouds haalt Guga zijn beste imitaties boven, maar deze keer met eigen nummers. Nummers die zo typisch zijn voor de geïmiteerde artiest, dat het lijkt dat ze door henzelf zijn gemaakt. Ongehoord, want zomaar in de muzikale krochten van een bekende muzikant duiken, dat hoor je eigenlijk niet te doen. Tenzij je Guga Baul heet.

Vanaf september speelt Studio Guga 25 concerten over heel Vlaanderen. Je kan alle speeldata vinden op www.studioguga.be. We kunnen je alvast verklappen dat de show in de Capitole (Gent)op 11 december gecapteerd zal worden voor een TV-uitzending later, koop dus snel tickets als je daar graag bij wil zijn.

Les aventures de Guga

Touren met Studio Guga was het afgelopen anderhalf jaar dan wel niet mogelijk, dat betekent niet dat Guga heeft stilgezeten. Zo liet hij de voorbije maanden elke week zijn innerlijke Steven Van Gucht aan het woord bij Radio 2 en vonden ook de opnames van de derde Nachtwacht film plaats, waarin Guga de rol van Bardal op zich neemt. Of misschien zag je zijn optreden in 'De Klas' met Bart Peeters wel passeren, waar hij met de glimlach een klas tieners op het verkeerde been zette?

Of nog eentje, om het af te leren en om te vieren dat we nu toch echt wel de goeie kant op gaan met dat verdomde virus. De coronamedley van Guga, op 24u Live in het Sportpaleis!

Duidelijk nog niet uitgezongen dus!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over