Programma's van njam! zijn vanaf 4 april dagelijks te zien op VIER, in een uitzendblok van ma t/m vrij van 16u tot 17u , met een herhaling de volgende dag van 8u45 tot 9u45. In het weekend staat het njam!-blok geprogrammeerd van 9u tot 10u, met een herhaling in de namiddag van 14u20 tot 15u20.

VIER zal een selectie van verschillende kwalitatieve Vlaamse culinaire njam!-programma’s uitzenden in lijn met de zender. Programma’s zoals De Dagschotel, Passe-Vite, Meesterlijke Klassiekers, Gin & Tonic en Ware Delicatessen zullen alvast te zien zijn vanaf de start.

Anja Van Mensel – CEO Studio 100: “Wij zijn erg blij deze samenwerking te mogen aankondigen. VIER is de uitgelezen partij om deze samenwerking mee op te zetten. Zij bieden reeds culinaire content aan op de zender waarbij njam! kan aansluiten en hierdoor zullen we nog meer foodies in Vlaanderen kunnen inspireren. Deze samenwerking is zeker en vast een mooie aanvulling voor de crossmediale strategie van het kookplatform njam!”.

Njam! biedt haar kijkers sinds 1 december 2010 heel wat culinaire inspiratie via lokale en buitenlandse tv-programma’s. Naast de digitale televisiezender vormt njam! een platform voor een hele waaier aan kookprojecten, gaande van een website, boeken, samenwerkingen met chefs en tal van andere afgeleiden.

Voor meer informatie: surf naar www.njam.tv

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over