Een originele mix van urban & jazz in één exclusieve liveshow!

In 2016 creëerde Couleur Café het hiphopproject Niveau4, een unieke show die het beste opkomend talent uit Brussel, Vlaanderen en Wallonië samenbracht op één podium. Van Roméo Elvis, Coely, Zwangere Guy tot ISHA en Brihang: de eerste drie edities gaven vele artiesten de kans zichzelf voor te stellen aan muziekliefhebbers uit het hele land en onderlinge vriendschappen voor het leven te smeden.

Op zaterdag 29 juni gaan we nog een stapje verder; NIVEAU4 XXL zal veelbelovende hiphop- en R&B-artiesten verenigen met twee opkomende jazzbands! Kortom, verwacht niets minder dan de meest unieke en gedurfde hiphopshow ooit. Hier zijn de gelukkigen....

Miss Angel

Rhymes, flow, attitude, de nieuwe parel van de Antwerpse scene heeft alles om een hele grote te worden. Wij spotten ze al aan de zijde van Zwangere Guy en Blu Samu en zeggen er donder op dat ze snel de top bereikt.

Venlo

De laatste maanden was deze Luikenaar talk-of-the-town in Franstalig België. Gebackt door reuzen als Roméo Elvis en JeanJass, loopt de grote Venlo over van het talent.

Jay MNG

Dankzij zijn straffe freestyles en unieke stem, ontpopte Jay zich al snel tot een van de beste MC’s van het land. De Brusselaar heeft net zijn eerste album gereleaset en steekt het ene na het andere podium in de fik.

Juice

Het meest energieke damesduo van het land is terug. Deze Brusselessen pur sang lanceerden eind maart hun tweede EP, trouw aan hun trademark blend van hiphop, R&B en electro.

Commander Spoon

Hou dit Brusselse jazzkwartet in de gaten. Hun ijzersterkte cocktail van jazz, rock, hiphop, en electronica stond vorig jaar op de selecte compilatie Lefto presents Jazz Cats en toert intussen door het hele land!

Eleven`

Het is een kwestie van tijd alvorens de tweeling Elvin & Kayla zullen ontploffen met Eleven’! Het duo werd bekend dankzij eigenwijze YouTube covers en popmuziek met Amerikaanse flow.

Luie Louis

Antwerpenaar Luie Louis is een van de de beloften van de Belgische hiphop. In zijn eigen apart en aanstekelijk universum stelt hij een ritmische en frisse rap voor.

Echt

Als voorprogramma van Niveau4 in 2017 toonde ECHT ! al zijn kunnen in de AB. Beïnvloed door producers als Jonwayne, Flying Lotus en Aphex Twin maar vooral uniek en overgetalenteerd. Samen met stadsgenoten Commander Spoon vormen zij de ruggengraat van deze Niveau4 XXL Volg Niveau4 op Facebook et Instagram en ontdek er binnenkort exclusieve showcase-video's.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Couleur Café
Datum: 
28 - 30 juni 2019
Locatie: 
Atomium Square, 1020 Brussel

Reservatie:

Meer over