Adrenalinejunkies zitten nu al wereldwijd aan de grond genageld met hun spieren strak getrokken want op 28 februari 2013 zal de beruchte bende waaghalzen van Nitro Circus hun meest gewaagde stunt tot nu toe uithalen. Mede dankzij Kinepolis kan jij getuige zijn van een nooit eerdere geziene poging om een nieuw wereldrecord ‘backflippen’ te vestigen.

18 rasechte daredevils zullen simultaan en gevaarlijk dicht bij elkaar hun moto’s laten backflippen. In meer dan 500 bioscopen over de hele wereld zal de recordpoging immers rechtstreeks via satelliet live gestreamd worden vanuit de O2 arena in Londen. In België is het event rechtstreeks op groot scherm te volgen in alle Kinepolis-bioscopen. Wil jij elke seconde van deze halsbrekende stunt live meemaken? Klik dan zeker op onderstaande link om als eerste je ticket te bemachtigen.

En als klap op de vuurpijl zal deze unieke nagelbijter van formaat eveneens gevolgd worden door het zo mogelijk nog spectaculairdere ‘Nitro Circus: The Movie in 3D’. Grijp je kans want deze eenmalige vertoning van de film ‘Nitro Circus: The Movie in 3D’ is een unieke gelegenheid om je helden van Nitro Circus op groot scherm de meest levensgevaarlijke stunts te zien uitvoeren.

Klik hier voor je tickets voor ‘The Nitro Circus Experience 3D’.

Voor prijzen of het volledige programma van Kinepolis, surf naar www.kinepolis.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: