Nitro Circus Live – Life in the Circus (Seizoen 2) vanaf dinsdag 10/09 op JIM

De geschifte Nitro Circus crew komt vanaf dinsdag 10 september met een nieuwe en nog straffere serie exclusief op JIM. Je ziet nog meer spanning, actie en sensatie tijdens het dit hilarische tweede seizoen van Nitro Circus – Life in the Circus, met exclusieve beelden en een blik achter de schermen tijdens hun eerste succesvolle Europese tour van vorig jaar. In de 5de aflevering van het nieuwe seizoen zien we ook hoe Nitro Circus Live voor het eerst neerstrijkt in een uitverkocht Antwerps Sportpaleis.

De 8-delige tweede reeks van Nitro Circus start spectaculair, met de uitvoering van een levensgevaarlijke wereldrecordpoging. Je beleeft het mee vanop de eerste rij, tijdens een live arenashow inclusief alle hysterie, spanning en suspense, zowel voor als achter de schermen. Meer dan 40 jonge action sport helden die het buitengewone avontuur meemaken tijdens hun eerste grote doortocht op het Europese continent.

Als kijker word je overal meegenomen op de tour van Nitro Circus. Je beleeft de spanning en chaos in de kleedkamers, je voelt de opzwepende beats, de stijgende nervositeit en de ontlading op het moment wanneer de liveshow van start gaat. Je krijgt alle verhalen te zien, van in de tourbus tot de grote en kleine emoties achter de schermen. Wie kijkt, zal genieten van heel wat spanning, sensatie, dramatiek en vooral heel veel grappige, hilarische momenten.

Action Sport held, levende legende en 17-voudig X Games medaillewinnaar Travis Pastrana maakt ook nu weer z’n opwachting in de nieuwe serie, waarin de focus ligt op de indrukwekkende Nitro Crew die bestaat uit een resem van ’s werelds grootste actie sport helden.

Tijdens het nieuwe seizoen van Nitro Circus Live zie je de cast en crew genieten van hun voorstellingen voor een gevarieerd publiek in uitverkochte arena’s, waar alle mogelijke Europese culturen in versmolten zijn. Van een hondenrace in Zweden, een Nitro Style polowedstrijd in Londen, een pit bike stunt in Düsseldorf tot een graffiti actie op de Berlijnse Muur. Noteer nu al dinsdag 8 oktober, want dan zie je in de 5de aflevering hoe Nitro Circus Live voor het eerst neerstrijkt in ons land, in een kolkend en uitverkocht Antwerps Sportpaleis.

Nitro Circus Live – Life in the Circus (Seizoen 2 – 8 afleveringen) kan je vanaf dinsdag 10/09 om 20u30 exclusief zien op JIM. Er zijn herhalingen voorzien op vrijdag (22u30), zaterdag (20u00) en zondag (15u30).

Wie het allemaal ook écht live wil zien, kan dit najaar weer afzakken naar Antwerpen. Na hun eerste - en uitverkochte! - doortocht van vorig jaar, komt Nitro Circus Live op donderdag 5 december 2013 met een gloednieuwe show terug naar het Sportpaleis. Ook de Belgische rijders Jimmy ‘Jimbo’ Verburgh en Gilles ‘Baton’ Dejong zullen hun opwachting maken. Wie zeker wil zijn van z’n plaatsen, kan best snel tickets reserveren via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (max. 0,30€/min.)

Voor meer informatie over Nitro Circus live, de tour, updates en beelden van achter de schermen, kan je surfen naar www.nitrocircuslive.com. Je kan Nitro Circus Live ook volgen op Twitter @nitrocircuslive en op Facebook www.facebook.com/NitroCircus

2013 European Tour Schedule
November 16 Stockholm Tele2Arena
November 19 Malmo Malmo Arena
November 21 Oslo Telenor Arena
November 23 Hamburg 02 World
November 26 Manchester MEN Arena
November 28 Birmingham NIA
November 29 London Earls Court
December 1 Glasgow The Hydro
December 3 Amsterdam Ziggo Dome
December 5 Antwerp Sportpaleis
December 7 Arnhem GelreDome
December 9 Cologne Lanxess Arena
December 10 Lille Stade Pierre Mauroy
December 12 Berlin 02 World
December 14 Warsaw Stadion Narodowy

Aflevering 1: Stockholm – “We zijn er geraakt”!
Tijd voor de start van de allereerste Europese tour van Nitro Circus Live. De cast en crew, de moto’s, bmx’en en ramps komen aan in de Zweedse hoofdstad Stockholm voor de allereerste voorstelling. Tijd voor een repetitie is er niet, want er moeten in de aanloop naar de première nog heel wat obstakels overwonnen worden. Je voelt de spanning en stress, net voor de start van de grootste live action sport show ter wereld. Pech slaat ook toe, want 4 rijders moeten op de eerste dag al verzorgd worden in het hospitaal voor hun opgelopen verwondingen. Amper gerepeteerd, heel wat tegenslagen gekend, maar dat kan de crew van Travis Pastrana niet uit z’n lood slaan en dus spelen ze twee voorstellingen in een uitverkochte Arena. Op de vraag of Europa blij is met de komst van Nitro Circus Live’, is na afloop van de tour kick-off het antwoord volmondig “ja”!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: