Deze zomer komt Nile Rodgers met zijn legendarische disco-funkband CHIC naar Kursaal Oostende en Ancienne Belgique! Naast knallers van hits zoals 'Le Freak’, 'Good Times’ en 'Everybody Dance’ stellen ze ook hun gloednieuw album 'It's About Time' voor.

Het is hun eerste nieuw album sinds 25 jaar en wordt verwacht in september. "I’ve had the great privilege of producing some of the most important artists in the world so when it came time to collaborating for my own record the barometer was shall we say pretty high." - Nile Rodgers.

Vorige week brachten ze samen met Mura Masa, Cosha en Vic Mensa hun eerste single 'Till The World Falls'uit.

Moeiteloos weet Nile Rodgers alle muziekgenres en generaties te overstijgen met een ellenlang oeuvre dat hem meer dan verdiend een plaats in de geschiedenisboeken oplevert. Denk maar aan zijn legendarische samenwerkingen met onder andere David Bowie, Diana Ross en Madonna. Of recenter nog met Daft Punk, Avicii, Sigala, Disclosure and Sam Smith.

Na meer dan 40 jaar in de muziekbusiness en met meer dan 200 credits op zijn naam is de componist, arrangeur, producer en gitarist onmogelijk weg te denken uit het muzieklandschap. Niet onlogisch dus dat Nile Rodgers werd opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame (2017) en de Songwriters Hall of Fame (2016).

Het concert in de Ancienne Belgique was in een mum van tijd uitverkocht maar er zijn nog tickets beschikbaar voor het concert in Kursaal Oostende via ticketmaster.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Nile Rodgers & CHIC
Datum: 
12 augustus 2018
Locatie: 
Kursaal Oostende

Reservatie:

Meer over