Jimmy Helms, original leadvocals London Beat is de top of the bill van de zomerrevue 2014, die de naam Night Fever meekreeg. De revue is zoals steeds een verbluffende cocktail van gevarieerde muziek, hilarische sketches, machtige dans en oogverblindende kostuums. Hij loopt van vrijdag 11 juli tot en met maandag 1 september 2014 in Blankenberge. Het geheel wordt extra gekruid met twee internationale verrassingsacts, waarvan één winnaar van de Golden C lown Award in Monte Carlo en één muzikale act.

Jimmy Helms werd geboren in 1944 in Florida, maar spendeerde het grootste gedeelte van zijn carrière in Engeland. Zijn bekendste nummers zijn zonder twijfel ‘I’m gonna make you an offer you can’t refuse’ uit 1973 (top 10 in de hitlijsten) en het onvermijdelijke ‘I been thinking about you’ met zijn groep London Beat uit1990, dat haast overal ter wereld een nummer 1-hit werd. Hij zal komende zomer voor een onvergetelijk optreden zorgen met zowel solowerk als London Beat nummers.

Nele Goossens maakt voor de zesde maal haar opwachting als gastvrouw in de zomershow. Ze heeft in Peter Thyssen (Samson & Gert, Crimiclowns, Wolven, …) een nieuwe sidekick gevonden. Peter staat, na een geslaagd debuut, voor de tweede keer op rij in de revueshow van Het Witte Paard. Voor de zomer van 2014 hebben we voor enkele nieuwe gezichten gezorgd. Patrick Onzia (Familie, Studio 100, Dobus), Hilde Van Wesepoel (Familie, musicals ‘My Fair Lady’ & ‘Camelot’) en Laurenz Hoorelbeke (musicals ‘Pinokkio’ & ‘Assepoester’) staan ook met trots te blinken op de affiche.

De traditionele klasse van Het Witte Paard komt van Daisy Thys (Amika, Assepoester, Thuis, …) die voor de vijfde opeenvolgende keer op de planken staat in Blankenberge. Het concept en de regie is zoals steeds in handen van Bruno Van Heystraeten. Het fantastische live-orkest staat naar goede gewoonte onder de professionele leiding van Patrick Desmedt. Gwen Hamerlijnck tekent weer voor de choreografie van de show. Producent Ben Van den Keybus.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Night Fever
Locatie: 
Het Witte Paard, Blankenberge

Reservatie:

070 345 999
Meer over