Meer dan 10.000 toeschouwers herbeleefden op maandag 11 augustus een stukje tv-geschiedenis op de Blankenbergse Zeedijk. Tijdens de opnames van Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien feestten ze samen met Anne De Baetzelier (Nathalie Meskens) en ‘Villy’ Sommers mee op de bekendste Tien Om Te Zien-hits en de humoristische persiflages uit Tegen de Sterren Op. Op woensdag 20 augustus 2014 doen Anne en Willy het allemaal nog eens over op de Zeedijk van Nieuwpoort. Clouseau, Natalia, Bart Kaël, Sam Gooris, Isabelle A en Toast brengen nog één keer hun bekendste gouwe ouwe, maar ook Voice-finalisten Tom, Laura, Koen & Jo en Dunya duiken het TOTZ-archief in.

Ook in Nieuwpoort zal er in de coulissen duchtig gekapt, gemake-upt en getransformeerd worden. De acteurs van Tegen de Sterren Op wagen zich immers opnieuw aan een hele resem imitaties. Artiesten van vroeger en nu lenen hun bekendste TOTZ-song voor de gelegenheid uit en laten er door de cast een nieuwe invulling aan geven. Welke acts de Tegen de Sterren Op-ploeg deze keer in petto heeft, blijft een verrassing.

Wie de opname van Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien live wil bijwonen, wordt op woensdag 20 augustus 2014 vanaf 20.00 uur aan de Havengeul op de Zeedijk van Nieuwpoort verwacht. De avond wordt er afgesloten met een magisch spektakel ter gelegenheid van 25 jaar VTM. Meer informatie hierover volgt. De uitzending van Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien in Nieuwpoort is op vrijdag 29 augustus 2014 te zien bij VTM.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: