650.000 bezoekers voor 40-45!

Ganavond was het de officiële première van Daphne Wellens in de rol van het joodse meisje Sarah Liebman in de spektakel-musical 40-45. Na weken van intensieve voorbereiding was het vandaag eindelijk zover. Naast Daphne Wellens vervoegden ook Maja Van Honsté en Hans De Munter de hoofdcast van 40-45. Van Honsté is te zien in de rol van Marie De Bruycker en De Munter speelt meneer Leon, de verzetsleider.

Intussen maakte producent Studio ook bekend dat er op dit moment al meer dan 650.000 tickets voor de spektakel-musical 40-45 de deur uit zijn.
Op 7 oktober 2018 werd ging de spektakel-musical 40-45 in wereldpremière. Een concept van bezieler Gert Verhulst met muziek van Will Tura en Steve Willaert. Allard Blom schreef de liedteksten en, samen met Frank Van Laecke, het script. De regie is van de hand van Frank Van Laecke.

Verhaal
40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken… Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis…

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
spektakel-musical 40-45
Locatie: 
Studio 100 Pop-Up Theater, Puurs

Reservatie:

Meer over