Clouseau - Kan Het Niet Alleen

Half januari brachten Koen en Kris een tweede single uit hun nieuwste album Clouseau naar radio. Ze kozen voor Kan Het Niet Alleen. Een ingetogen ballade die gaat over de dagelijkse beproevingen die je als koppel overwint en hoe je steeds opnieuw tot de conclusie komt dat je partner de enige juiste is. "Er bestaat niet veel mooiers", menen Koen en Kris. "Muzikaal is dit misschien wel het meest 'pur sang' Clouseau nummer van ons nieuwe album." Drie verschillende, zeer mooie melodische variaties op eenzelfde akkoordenschema geven het nummer iets bezwerend, zeker ook in de lange outro.

Daar hoort uiteraard een video bij. Een nostalgisch feestzaaltje, een jury en centraal een danskoppel dat al jaren elkaars dagelijks lief en leed deelt. Daar draait het om in de nieuwe Clouseau clip Kan Het Niet Alleen. De danswedstrijd vertelt het verhaal van het nummer: het danskoppel komt tijdens de wedstrijd tot het besef dat ze elkaar na al die jaren nog steeds nodig hebben.

Koen en Kris zijn de muzikanten van dienst en blijven nogal onverwacht op de achtergrond. Een bewuste keuze voor de broers om de essentie van Kan Het Niet Alleen in de verf te zetten! "Het nummer gaat over het koppel en over de diepe watertjes die ze dagelijks moeten doorzwemmen", aldus Koen en Kris.

Bekijk HIER de video! 2014 wordt zonder twijfel een druk Clouseau jaar met een nieuwe single, een nieuwe Clouseau tournee waar de broers nu al naar uitkijken én enkele MIA nominaties op zak! Deze worden aanstaande zaterdag bekend gemaakt en Clouseau is genomineerd in de categorieën Beste Groep en Beste Nederlandstalig.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: