Dat ging snel! De tickets voor de nieuwe tournee van Clouseau vlogen de deur uit! Mét als record het concert in Het Depot op maar liefst 1 minuut tijd! Om aan de grote vraag van vele fans te voldoen, kondigen Koen en Kris extra concerten aan in De Roma, Ethias Theater, Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole, Het Depot en Kursaal Oostende.

EXTRA:

  • 21/03/2020: De Roma, Antwerpen
  • 28/03/2020: Ethias Theater, Hasselt
  • 06/05/2020: Stadsschouwburg, Antwerpen
  • 13/05/2020: Capitole, Gent
  • 20/05/2020: Het Depot, Leuven
  • 06/06/2020: Kursaal, Oostende

De tickets voor de extra concerten zijn nu in verkoop via greenhousetalent.be.

Drie jaar na "Clouseau Danst” is Clouseau helemaal terug met hun dertiende Nederlandstalige plaat, genaamd "Tweesprong” (release: 8 november via Warner Music) én een nieuwe tournee waarmee ze halt zullen houden in Vlaanderen en Nederland! Samen met hun band, zullen Koen en Kris Wauters nieuw werk en natuurlijk ook alle hits aan hun fans presenteren.

Kris schreef samen met zijn kompaan Stefaan Fernande het overgrote deel van de songs op "Tweesprong” en Koen leverde een paar prachtige teksten, waarvan ééntje op muziek werd gezet door oude vriend Frank Boeijen. Daarnaast heeft ook Jan Leyers een paar fijne songs aangeleverd, samen met Frank Vander linden. Het is ook de eerste keer dat Kris de productie volledig op zich heeft genomen en dat hòòr je - Clouseau heeft zelden een plaat gemaakt die dichter bij henzelf lag dan deze.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over