“Die Sonne scheint für alle” is niet alleen de titel van hun recentste cd, het is ook het levensmotto van de immens populaire Kastelruther Spatzen. “Onze fans zeggen wel eens dat als wij in de buurt zijn de zon vanzelf gaat schijnen en dat klopt, want wij delen graag onze liedjes en onze levenswarmte met ons publiek”, zegt frontman Norbert Rier. Dat ‘delen’ doen de Spatzen graag tijdens hun nieuwe Europese tournee, die op 31 januari van start gaat en die het Oostenrijkse gezelschap naar 19 steden brengt, waaronder Antwerpen. Na hun nagenoeg uitverkochte eerste Belgische concert in de Lotto Arena, keren de Spatzen op donderdag 19 april terug naar hun favoriete concertzaal. Vanaf vandaag kunnen er tickets besteld worden voor de Kastelruther Spatzen via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,45/Min).

Ook na drie decennia onafgebroken succes in de spotlights, blijven de Kastelruther Spatzen zichzelf heruitvinden en dat resulteert telkens weer in nieuwe succesverhalen. Het voorbije najaar lanceerden de Spatzen al een nieuwe cd, getiteld “Sonne scheint für alle’. Voor de miljoenen fans wordt het alleen maar mooier, want de Kastelruther Spatzen gaan vanaf 31 januari opnieuw op Europese tournee. Na hun succesvolle Spatzenfest, vervult het muzikale gezelschap nu de rol van muzikale bruggenbouwers; “Samen met ons publiek, de mensen die ons genegen zijn, bouwen we een brug naar het geluk. Dat is ons streefdoel”, zegt Kastelruther Spatzen frontman Norbert Rier. "Tijdens de nieuwe tournee zingen we uiteraard onze grootste hits en meezingers. We duiken in het muzikale archief dat we na 33 jaar carrière hebben opgebouwd.

Met 15 miljoen verkochte platen, 80 gouden en platina albums behaald in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en 13 trofeeën - waaronder de prestigieuze Grand Prix der Volksmuzik en de Echo’s (De Spatzen zijn hier met 13 overwinningen de absolute recordhouders), zijn de Kastelruther Spatzen doorheen de jaren uitgegroeid tot één van de meest succesvolle Oostenrijkse muzikale exportproducten.

Op donderdag 19 april 2018 komen de Kastelruther Spatzen terug naar ons land en als jij die doortocht niet wil missen, dan bestel je best vandaag nog je tickets via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max €0,30/Min).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Kastelruther Spatzen
Datum: 
19 april 2017
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over