Onlangs kondigde Bart Peeters zijn langverwachte nieuwe theatertour 'Op de Groei' aan, en met deze live tour komt de immer energieke en bruisende Peeters op 8 november 2014 ook in Limburg langs, namelijk in het Ethias Theater te Hasselt. Tickets voor de voorstelling in het Ethias Theater zijn vanaf vandaag te koop via 070-345 345 (max. €0,30/min.) of www.teleticketservice.com .

Meer dan twee jaar geleden namen Bart Peeters en zijn 'Ideale Mannen' afscheid van de Vlaamse podia. Na vier studioalbums, 10 jaar ononderbroken toeren en 800 uitverkochte voorstellingen in Vlaanderen en Nederland nam Bart de tijd om een frisse neus te halen.

Die frisse neus is ondertussen een feit en Bart en zijn mannen hebben er ongelooflijk veel zin in. ‘Op de Groei’ is de naam van de nieuwe CD (oktober 2014) en de nieuwe tour. U kan zich verwachten aan een mix van folk, wereldmuziek, cabaret, zelfs een beetje hip-hop en een vleugje jazz. Het repertoire wordt gekozen uit de nieuwe CD ‘Op de Groei’, maar ook de liedjes uit zijn eerdere Nederlandstalige werk komen aan bod.

Met zijn vorige tour 'De Ideale Man', was Bart Peeters op 12 november 2011 te gast in de Grenslandhallen te Hasselt. Voor een uitverkochte zaal gaven Bart en zijn live band, zoals steeds, het  beste van zichzelf en de enige vraag die het publiek zich achteraf luidop stelde was: "Wanneer komt Bart terug?". Die vraag kunnen we nu dus beantwoorden en wie er op 8 november wil bij zijn in het Ethias Theater, kan best niet te lang wachten met het reserveren van tickets, want de vorige voorstelling van Bart Peeters in Hasselt was in een mum van tijd uitverkocht!

Bart Peeters - 'Op de Groei’ op zaterdag 8 november 2014 in het Ethias Theater te Hasselt. Bestel nu uw tickets via 070-345 345 (max. €0,30/min.) of www.teleticketservice.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Bart Peeters - 'Op de Groei’
Datum: 
Zaterdag 8 november 2014
Locatie: 
Ethias Theater, Hasselt

Reservatie:

Meer over