Dit is wat je krijgt wanneer je een komiek twee jaar opsluit in zijn eigen hoofd!

Alle theaters in België en Nederland hebben intussen hun programma voor het nieuwe theaterseizoen 2022-2023 online gezet. En daar zit uiteraard de nieuwste stand-up comedyshow van Alex Agnew bij. Na 2 jaren van gesloten zalen... of was het nu open zalen maar met mondmaskers en publiekslimieten? Of waren ze gesloten? We weten het al niet meer. Maar vanaf nu is het weer gewoon tijd voor volle zalen.

Alex Agnew - Wake Me Up When It's Over
Dit is wat je krijgt wanneer je een komiek twee jaar lang opsluit in zijn eigen hoofd. Wie Alex Agnew kent, heeft aan deze zin voldoende. Theaterpremière op 20 september in Stadsschouwburg Antwerpen. Daarna op tour met meer dan 80 shows in Belgie en Nederland.

Meer dan 80 shows in Belgie en Nederland

--> Alle shows, laatste tickets, extra shows, sold out en nieuwe shows: je vindt de volledige speellijst hier

Per verkocht ticket wordt 1€ overgemaakt aan het Yamina Krossa Fonds voor borstkankeronderoek. Lees meer op https://www.vub.be/onderzoek/fonds-yamina-krossa#vub-yamina-krossa-fonds

Koop je tickets enkel via de link op alexagnew.be of via de website van het theater. Bestel nooit blindelings via de eerste website die je zoekmachine weergeeft. De kans bestaat dat je op een veiligsite of illegaal doorverkoopplatform terecht komt. De tickets via hen aangeboden zijn vaak hoger geprijsd, ook bestaat het risico dat de tickets ongeldig zijn en geen toegang zullen geven tot de show.

THE DOORS PERFORMED BY ALEX AGNEW

“If The Doors of perception were cleansed, every thing would appear to man as it is: infinite.” (William Blake)

Alex Agnew is bekend als Stand-Up comedian, podcaster én zanger. In 2018 speelde zijn metalband Diablo Blvd haar zwanenzang in een nokvolle AB in Brussel. Alex Agnew is echter nog niet uitgezongen. Wat begon als een eenmalig optreden waarin Alex Agnew samen met The Moonlovers een eerbetoon mocht brengen aan zijn eerste muzikale held Jim Morrison en diens band The Doors, werd al snel een concertervaring die te uniek was om nooit meer te herhalen. Dit is geen tribute-band. Dit is geen avondje covers.

Dit is Alex Agnew & The Moonlovers perform The Doors. Deze show krijgt in seizoen 2022-2023 een succesherneming en gaat opnieuw op tour door Belgie en Nederland.
Check hier alle concertdata.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over