Walter Janssens en Bart Schollaert, beiden acteur/muzikant, slaan sinds hun eerste try-out in 2003 menig publiek en jury met verstomming. Winnaars van het Deltion Cabaret Festival 2003 in Zwolle en het Cabakar Festival in Den Bosch, finalisten in Eindhoven en Leiden, Laureaat in de Nekkawedstrijd 2003.

Hun eerste avondvullende theatershow “WIJ ZIJN NIET MOOI, MAAR WE BESTAAN!” was een wervelende bespeling van niet alleen hun instrumenten (contrabas, gitaar, melodica, banjo…enz), maar ook van het publiek. Met een graai in de grabbelton van het leven namen ze je bij de hand of bij de keel, doorprikten ze je verwachtingspatroon en tartten ze overmoedig het lot.

Het cartooneske cabaret van MANMANMAN is nu eens ontroerend, dan weer absurd, maar steeds spitsvondig. MANMANMAN ging de geschiedenis in als de cabaretsensatie van het jaar 2004.

Intussen tourde MANMANMAN 2 seizoenen lang door Vlaanderen en Nederland, voor enthousiaste, volle of bijna volle zalen. Ze werkten keihard aan een waardige opvolger, en ziedaar:

Over “MANMANMAN zkt. Vrouw”, proefvoorstellingen in Arca tijdens de Gentse Feesten van 2006, schreef WITTENOND:

“Het is meteen duidelijk dat ManManMan met deze voorstelling gegroeid is sinds hun vorige avondvullende programma. De voorstelling in zijn geheel en het tekstmateriaal, zowel van de liederen als van de dialogen tussendoor, zijn zeer sterk. Misschien zit er een beetje meer ‘ernst’ in deze show, maar de pretentieloze ‘feel good’ humor blijft overheersen. Bovendien geeft ManManMan, tropische hittegolf of niet, zich volledig en dat werkt aanstekelijk. Een prima voorstelling!“

Vanavond geven ze de officiele aftrap van “MANMANMAN zkt. Vrouw" in CC De Westrand te Dilbeek. Het beloofd alvast een wervelend spektakel te worden dat de komende weken alvast door heel Vlaanderen trekt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: