Op 9 en 10 januari gaat Steven Mahieu in première met zijn nieuwe show 'Maniak' Bij De Vieze Gasten in Gent. Er staan nog een paar try-outs op het programma en daarna gaat Steven op tournee langs de Vlaamse culturele centra. De eerste shows zijn reeds uitverkocht, op tijd zijn is de boodschap!

Eerstvolgende data:

Alle speeldata en info vind je hier.

DVD "Mahieustueus" integraal op Canvas

De show 'Mahieustueus' van Steven Mahieu wordt op zondag 12 januari 2014 integraal uitgezonden in Comedy Total op Canvas. Met zijn debuutshow tourde Steven Mahieu langs een 50-tal culturele centra in Vlaanderen. "Mahieustueus" werd opgenomen in een uitverkocht CC De Schakel in Waregem. Een preview kan je hier al bekijken, maar de volledige show is dus te zien op zondag 12 januari 2014 op Canvas! Of haal je liever de DVD zelf met enkele aanvullende extra's in huis, ook dan kan. Bestellen kan via de website.

Steven Mahieu in "Nuff Said" op Canvas

En Canvas krijgt blijkbaar geen genoeg van Steven Mahieu, want na nieuwjaar is Steven ook te zien in de nieuwe reeks "Nuff Said". Nuff Said heeft de voorbije jaren een sterke traditie opgebouwd in Cultuurcentrum Berchem en staat voor fijne avonden waar woord, muziek, stand-up comedy en video elkaar vinden in een bruisende mix.

Steven Mahieu is te gast in één van de afleveringen, samen met Divinity Roxx (bassiste van Beyoncé), Maud Vanhauwaert (tekstperformer) en Paul Chowdry (Britse comedian). De reeks zal vanaf 19 januari te zien zijn op Canvas.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: