Na het gigantische succes van ‘Listen to your heart’ heeft D.H.T. eindelijk het langverwachte vervolg klaar: « I go crazy ».

Flor Theeuwes en de Belgische zangeres Edmée hebben België het voorbije jaar op de internationale kaart van de muziekwereld gezet. Met de single ‘I go crazy’ zetten Flor en Edmée de romantische lijn verder. « I go crazy » is een prachtige ballade, geschreven door de Amerikaanse zanger Paul Davis.

Voor D.H.T. is deze ‘I go crazy’ meteen de tweede track uit het album : ‘Listen to your heart’. Het album ‘Listen to your heart’ is in Europa en Amerika verschenen en was een gigantisch succes. Ook België staat met stip aangeduid om kennis te maken met het album van D.H.T., de release-datum zal weldra bekend gemaakt worden.

Voor de clip werd er beroep gedaan op producer Peter Van Eyndt (Clouseau, Deus, Zornik,…) en die heeft er een sterke clip van gemaakt. Elk instrument dat je hoort en ziet, is echt ingespeeld en dat maakt dat ‘I go crazy’ een gigantische internationale productie is geworden. De reacties zijn er dan ook, want de clip staat op HIGH rotation bij de muziekzenders JIM TV en TMF.

Over drie weken – op vrijdag 21 april 2006 – ligt de single ‘I go crazy’ van D.H.T. feat Edmée in de winkels. De clip kan je nu al bekijken.
Naast België zal ook Nederland en Frankrijk deze ‘I go crazy’ van D.H.T. Feat Edmée uitbrengen. Volgende week zijn Flor en Edmée te gast in Nederland voor de opnames van ‘Top of the pops’.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: