Op één week tijd is de Antwerpse DJ en producer Netsky er in geslaagd om al meer dan twee miljoen streams op Spotify te verzamelen met zijn nieuwe single 'I Don't Even Know You Anymore feat. Bazzi & Lil Wayne'. Nadat het nummer op de dag van release al op de derde plek stond van de Amerikaanse (en 31 andere) New Music Friday playlists is 'I Don't Even Know You Anymore' vandaag toegevoegd aan Today's Top Hits van Spotify, de grootste streaming playlist ter wereld. De lijst wordt gevolgd door meer dan 22 miljoen mensen en er een plaats in veroveren, geldt als één van de belangrijkste verwezenlijking voor een muzikant anno 2019.

Ook op het andere dominante streaming platform 'Apple Music' rijgt Netsky de straffe resultaten aan elkaar. Hij slaagde erin om vrijwel direct na de release van zijn single al plekken te veroveren in de Apple Music Dance Charts in 22 landen waaronder Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Ook op dit platform werd hij toegevoegd in grote wereldwijde playlists als 'Breaking Pop, Pop Love, Future Hits en The A-List: Pop'.

Ondertussen is Netsky bezig aan een tour door Nieuw-Zeeland langs verschillende clubs en festivals. Eerder deze week werd hij daar uitgenodigd voor een DJ-set in de Skytower in Auckland, het hoogste gebouw van Nieuw-Zeeland.

'I Don't Even Know You Anymore' is beschikbaar op alle streaming en download platforms.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over