“Beste Sarah, met welke artiest zou jij een duet willen opnemen?” vroeg presentator Peter Verhulst op een vroege zaterdagochtend in ‘Niets is zeker’ op radio 2… “Met Raf Van Brussel” was het antwoord van de Leuvense Sarah, definitief op de muzikale landkaart gezet in 1998 met “True love is tough”. Deze hit was meteen haar eerste wapenfeit, gevolgd door pareltjes zoals “Very last moment”, “Time to let go”, “You are the reason”, “Breathing room” en “What I need”, titeltrack van één van de Flikkenreeksen.

Raf Van Brussel kreeg op een vroege zaterdagochtend ietsje meer sms’jes dan normaal…”Heb je ’t gehoord op de radio?”, of “Sarah wil met u iets opnemen!”
Raf Van Brussel, op zijn beurt gekend van popdeuntjes zoals “Chemistry” , “Bittersweet”, “Fading” en ook één van Flikkensongs “Talk to me”!
Hij kende Sarah al langer als vriendin en één van de beste stemmen van het land en was uiteraard aangenaam verrast met deze publiekelijke openbaring!

Er werd gezocht naar een gepast nummer, een fijne popsong, gevonden in de stal van het gegeerde Engelse schrijversduo PJ Vettese & J Jackson. De song werd op zijn beurt onder de loep genomen door producer Hans Francken, ingespeeld door Vlaanderens betere muzikanten en ingezongen door Sarah & Raf.

“Here I am” is een gevoelige actuele popsong met vonken, waarin ‘de liefde, in al haar mooie en minder mooie facetten’ wordt bezongen. Laat u beroeren en raken door Sarah & Raf Van Brussel. Herken of vind uzelf in “Here I am”!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: