Na zijn duet met Andrea Bocelli vond Marco Borsato het tijd om een nieuwe singel uit te brengen die de voorwacht vormt voor zijn nieuwe CD. De nieuwe single is genaamd "Rood".

Marco Borsato heeft pas een successingle uitgebracht met Andrea Bocelli genaamd "Because we believe". Deze deed het uistekend in Nederland maar ook in België en wist in beide landen een top 5 notering te veroveren. Dit was voor Marco schitterend nadat hij toch even een rustpauze had ingelast. Maar hij bewees hiermee dat hij nog altijd de beste nederlandstalige zanger is.

Na dit succes is het tijd voor een nieuw succes. Genaamd Rood. Deze single wordt al omschreven als een regelrechte voltreffer. Het nieuwe nummer "Rood" klinkt orchestraal, bombastisch en muziekkenners omschrijven het als een mix van Michael Flatley’s River Dance met Music van John Miles. In nederland staat dit aanstekelijk nummer op plaats 2 en zal het niet lang duren voor hij de macht grijpt.

In België moet hij het voorlopig met veel minder radiosteun doen dan hij normaal krijgt. Q music en Radio 2 hebben al wel volledig de kaart van Marco gekozen maar de luisteraars van Radio Donna moeten het voorlopig nog stellen zonder Marco's nieuwe single. Hopelijk voor hun zal zijn nieuwe single rap in hun afspeellijsten verschijnen.

Wij hopen voor Maroc dat hem hetzelfde succes te wachten staat in België

www.borsato.nl

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: