Zullen we toch maar wat medelijden hebben met de West-Vlaamse zangeres Marjolein. Net op het moment haar nieuwe single ‘Hé lekker beest’ in de winkels verschijnt, moet ze achter haar studieboeken kruipen tot bijna het einde van maand. Marjolein zit in het laatste middelbaar en moet zoals zo velen studenten haar eindexamens afwerken.

Ondertussen komt er al veel reactie op ‘Hé lekker beest’, een liedje dat 17 jaar geleden – in 1990 – de doorbraak betekende voor de piepjonge Isabelle Adam. Voor de Gentse zangeres was het de start van een indrukwekkende muzikale carrière, Marjolein hoopt alvast het succes van Isabelle’s ‘Hé lekker beest’ te kunnen evenaren. De single was goed voor ‘goud’.

Op dinsdag 19 juni komt Marjolein naar Aalter om haar nieuwe single ‘Hé lekker beest’ officieel voor te stellen op de ‘Kids Top 20’. Het is meteen de laatste opname van het seizoen. Marjolein is één van de headliners op ‘Bengelpop’. Het festival viert op dinsdag 26 juni op domein Keiheuvel in Balen (Mol) z’n 5de verjaardag en tussen 13.30 en 13.45 uur is Marjolein van de partij. Eén dag later, op woensdag 27 juni 2007 maakt Marjolein ook haar opwachting op het podium van ‘Popeiland’ op Domein Puyenbroeck – Wachtebeke. Nu moet de zangeres vooral dringend studeren, wij wensen haar en de andere studenten veel succes met de eindexamens.

Op de site van 'VTM Splash' kan je de reportage van Marjolein en Regi Penxten in de studio herbekijken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: