De nieuwe band Everlords heeft zijn start niet gemist. De eerste single ‘So Much Love’ haalde in een mum van tijd 50.000 streams op Spotify en 27.000 views op YouTube.

Na de sterke eerste single brengt de band ‘Everlords’ nu een nieuwe single uit getiteld ‘More Than Friends’. Het nummer gaat over vriendschappen die kinderen beleven. De videoclip werd opgenomen tijdens een live optreden in zaal ZAPOI te Mechelen.

Everlords werd opgericht in volle Covid-crisis door 3 vrienden, Jean-Luc Roelandts (gitaar), Gregory Berthet (zang) en Kris Merckx (bas). Al lachend hopen ze om in 2029 nog door stadions te toeren. De 3 muzikanten vonden hun liefde en passie voor muziek terug. Met deze passie willen ze positieve nostalgie brengen. De liedjes van Everlords gaan geen enkel thema uit de weg. Ook heftige thema’s zoals verslavingen, PTSD en eenzaamheid worden besproken. Als je denkt dat poprock een tijdloos genre is en als je gelooft in authenticiteit, dan begrijp je volledig wat Everlords muzikaal neerzet.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over