Jean-Luc Roelandts, Gregory Berthet en Kris Merckx, 3 vrienden met een gedeelde ambitie, besloten om in 2020 de Belgische poprock band Everlords te vormen. De 3 muzikanten vonden in de Covid-crisis hun liefde en passie voor muziek terug. De eerste twee singles ‘So Much Love’ en ‘More Than Friends’ vielen alvast in de smaak bij het steeds groeiende publiek. Everlords kondigt daarom met veel enthousiasme hun nieuw single ‘A Bad Tale’ aan, de vierde single van hun succesvolle debuutalbum ‘Pocket Ocean’, dat eind vorig jaar uitkwam.

"‘A Bad Tale’ gaat over een artiest die niet de erkenning en succes kreeg die hij verwachtte en die terug met beide voeten op de grond wordt gezet. Het is een herkenbare situatie voor vele artiesten. In het begin is het nog wat zoeken naar de weg die we als band willen uitgaan. We hebben een tijdlijn gemaakt waar we binnen enkele jaren willen staan en tot nu toe verloopt alles volgens plan. De album showcase was zó leuk, dat we beslist hebben om nog een single van het album uit te brengen.", zegt frontzanger Gregory. De showcase wierp z'n vruchten af en resulteerde meteen in enkele boekingen in de concertagenda van de nieuwe band.

De clip van het nummer 'A Bad Tale' werd opgenomen tijdens de album showcase die plaatsvond op 16 november in concertzaal Zik-Zak. Naast de release van hun nummer ‘A Bad Tale’, is de band ook een gloednieuwe single aan het voorbereiden.

'A Bad Tale', de nieuwe single van Everlords, kan u beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over