Vandaag staat 'De Stem', de nieuwe single van GIJS, op alle streamingplatformen. Samen met deze release verschijnt ook een erg toffe live-sessie van het nummer op het YouTubekanaal van zijn label Fake Records. 'De Stem' is de derde single van een EP die later dit jaar zal verschijnen.

GIJS – het alter ego van de Nederlandse Antwerpenaar Gijs Savelberg - heeft zichzelf pas sinds begin vorig jaar de scene in gekatapulteerd, maar gaf binnen die korte tijdspanne al regelmatig blijk van een bovenmatig talent. Op zijn nieuwe single 'De Stem' borduurt hij rustig verder op die lijn en toont hij zijn enorme veelzijdigheid. Het mooie meerstemmige refrein wisselt hij af met strofes waarin hij pijnlijk eerlijk zijn hele leven dissecteert. De ingetogen maar licht aanzwellende productie van vaste producer Mischa Dirksen doet de rest. 'De Stem' is een puur en oprecht nummer en toont een kant van GIJS die het publiek nog niet kende. Beluister het nummer op alle streamingkanalen via deze link.

Speciaal voor deze single-release is ook een heel sterke live-video opgenomen, waarin hij wordt bijgestaan door de muzikanten van jazzband Glasshelder. Bekijk de video op het YouTubekanaal van Fake Records. De video is geschoten door Ruben Boidin, Otis Weewauters en Lewis Prempeh. 'De Stem' is uitgegeven door Fake Records en geproduceerd en gedistribueerd door News Distribution Benelux.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over