Liet Trisha zich inspireren door de Brazilië-gekte rond het WK Voetbal ? Feit is dat ze met haar nieuwe single 'De Trisha Limbo' zeker de sfeer opwekt van een tropische zomer, kleurrijke cocktails, zwoele dansers en een zorgeloze vakantie. Trisha zet de vakantiegangers alvast aan om tijdens deze zomer de limbo-dans uit te roepen tot 'De Trisha Limbo' en allen luidkeels mee te zingen met haar nieuwste nummer.

Met haar vorige single 'Sexy, Stoer en een Kanjer' stond Trisha meerdere weken in de UltraTop en haalde ze zelfs de piek van 49 in de top 100! In diverse Vlaamse hitlijsten stond ze wekenlang op nummer 1 en haar videoclip op YouTube heeft ondertussen meer dan 35.000 views gehaald. Met 'De Trisha Limbo' wil ze nog beter scoren.

Eye-catcher van deze nieuwe single is Annita, de handpop die met Trisha in duet zingt. Het hoeft niet altijd een collega-artiest te zijn... En laat deze single alvast de voorloper zijn van haar nieuwe full-cd die we ook dit jaar nog mogen verwachten, omdat Trisha 5 jaar professioneel op de planken staat!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over