In de twee nieuwe shows, de Gnoufs en de X's, die vanaf maandag 31 juli op Nickelodeon te zien zijn, draait het allemaal om een ding: proberen een 'normaal' leven te leiden. En dat blijkt helemaal niet zo makkelijk te zijn! Toch proberen de Gnoufs, een groepje ruimtewezens, hun draai te vinden op de Aarde. Terwijl de geheime undercover agenten, de X's, naast de wereld redden er een dagtaak aan hebben zo 'normaal' mogelijk te zijn. Herontdek de Aarde met de Gnoufs vanaf 31 juli, maandag t/m vrijdag om 13.40 uur tot 14.05 uur. En leef mee met familie X, die zo normaal zijn als een familie van geheim agenten zijn kan. Vanaf 31 juli maandag t/m vrijdag om 10.10 uur tot 10.35 uur en dagelijks om 16.45 uur tot 17.10 uur.

De Gnoufs zijn een groep nieuwsgierige ruimtewezens die besloten hebben een kijkje te nemen op de planeet die er vanuit de ruimte zo blauw uitziet: de Aarde. Eenmaal aangekomen op de Aarde kijken de Gnoufs hun ogen uit en besluiten nog even te blijven om zoveel mogelijk te leren over de mensen op deze planeet. Dankzij een bijzondere gave kunnen ze de gestalte aannemen van dieren en dingen. Hierdoor blijft hun aanwezigheid ongemerkt. Als ze zich tenminste gedragen zoals het hoort...

De X's zijn niet alleen de vier beste geheim agenten van de wereld, ze vormen ook een gezin. Het speciale undercover team, dat samen werkt en woont, behoedt de wereld voor het kwaad. De familie X werkt voor de beste geheime organisatie van de wereld (SUPERIOR) die verwikkeld is in een eeuwige strijd met een organisatie (SNAFU) die maar een doel heeft: de wereld vernietigen. Vanuit hun geheime basis, een normaal huis in een doorsnee buurt, bestrijden ze de kwade plannen van SNAFU en weten ze met spectaculaire stunts telkens weer de wereld te redden. Om hun ware identiteit verborgen te houden proberen de X's zo 'normaal' mogelijk te doen. Iets dat hen heel wat minder makkelijk afgaat.

De Gnoufs: vanaf maandag 31 juli, maandag t/m vrijdag om 13.40 uur tot 14.05 uur.
De X's: vanaf maandag 31 juli, maandag t/m vrijdag om 10.10 uur tot 10.35 uur en dagelijks om 16.45 uur tot 17.10 uur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: