“Na m’n volgende album kan ik WEG bij TOP NOTCH” In

In de eerste aflevering van de nieuwe online serie MTV Flashback neemt zanger, rapper en acteur Bilal Wahib plaats op de bank bij Quinty Misiedjan. Tijdens het openhartelijk gesprek duiken ze terug in het verleden van Bilal, en wordt er gesproken over zijn nieuwe album, verdeelde liefde voor zowel zingen als acteren, zijn kinderwens, zijn plan om zijn platenlabel te verlaten en natuurlijk het grootste dieptepunt van zijn leven die een paar maanden geleden zijn hele leven overhoop gooide.

MTV FLASHBACK

In MTV Flashback neemt presentatrice Quinty Misiedjan een bekende gast mee on a trip down memorylane. Wat was zijn of haar favoriete muzieknummer of spelcomputer? Wie was zijn of haar favoriete leraar of beste vriend of vriendin?

Op een ultieme relax-bank wacht de bekende gast - in spanning of juist geamuseerd - af wat er op de old school beeldbuis verschijnt die voor hem en de presentatrice staat. Dit kan een item zijn waar de bekende gast vroeger gek op was (bv. Atari of Super Nintendo) of een oude schoolfoto, of een video van een oude vriend/bekende die de bekende gast al jaren niet heeft gezien en met een mooie anekdote over de bekende gast komt.

Bekijk hier de aflevering van Bilal Wahib.

Kijk iedere woensdagmiddag om 16:00 uur naar MTV Flashback op het Youtubekanaal van MTV Nederland.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over