Ga maar vast voor de buis zitten, want aankomende donderdag is het zo ver: de eerste aflevering van de nieuwe serie Black Monday wordt om 20:30 uitgezonden op Comedy Central. Vanaf dan kun je iedere donderdag genieten van nieuwe afleveringen. De comedyserie komt oorspronkelijk uit Amerika en bleek daar al een grote hit. Nu kunnen Nederlandse en Vlaamse fans ook voor het eerst meegenieten! Doe je mee?

De topcast van Black Monday bestaat uit onder andere Andrew Rannells, Paul Scheer en Don Cheadle, die voor zijn optreden in de serie maar liefst twee Emmy nominaties op zijn naam heeft staan.

Synopsis:

19 oktober 1987, ook wel bekend als Black Monday, de dag van de heftigste beurscrash in de geschiedenis van Wall Street. En niemand weet wie het veroorzaakt heeft... tot nu toe. Dit is het verhaal van hoe een groep buitenstaanders de blauwbloedige old-boys club van Wall Street op zich nam en uiteindelijk 's werelds grootste financiële systeem, een Lamborghini limousine en het glazen plafond deed ontploffen.

Bereid je voor om donderdag 14 oktober op het puntje van je stoel te zitten tijdens Black Monday, exclusief op Comedy Central.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over