De Plopsa-groep opent op zaterdag 16 juni haar vijfde winkel. De nieuwe Plopsa Winkel komt er in het hartje van Hasselt, in de Demerstraat. Het is de tweede externe winkel van de Plopsa-groep. Net zoals in de Plopsa Winkels in de themaparken en de Plopsa Winkel in het Wijnegem Shopping Center beschikt de Plopsa Winkel Hasselt over het volledige Studio 100-assortiment.

De Plopsa Winkel Hasselt komt op de hoek van de Demerstraat en de Paardsdemerstraat, waar vroeger de Tommy Hilfiger-winkel gevestigd was. Deze ligging in de winkel-wandelstraat is dan ook perfect. Vanaf 16 juni kan je er terecht voor het volledige assortiment van de populaire Studio 100-figuren. Met de komst van deze winkel in het stadscentrum is Plopsa nog meer aanwezig in Hasselt. Je kan in de Plopsa Winkel niet alleen Studio 100-producten kopen maar ook tickets voor de Plopsa-themaparken.

Praktisch
In de nieuwe winkel kunnen 2 mensen aan de slag. De winkel is elke dag open van 10u00 tot 12u30 en van 13u00 tot 18u00. Gesloten op zondag.
Adres: Plopsa Winkel Hasselt
Demerstraat 36
3500 Hasselt

De Plopsa-groep bestaat uit Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Targnon Events en de Plopsa Winkels. Meer informatie over de Plopsa-groep vindt u op www.plopsa.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: