Studio 100 Filmproducties draait op volle toeren! Nog maar net bekomen van de opnames van de jongste K3-prent “K3 en het IJsprinsesje” en wordt alweer keihard gewerkt aan de nieuwste Plopfilm “Plop in de Stad”.

In Plop in de Stad eet Lui - ondanks een waarschuwing van Plop - een verkeerde bes. Hij begint ogenblikkelijk te groeien en wordt zo groot als een mens. De andere kabouters worden heel boos op hem waarop Lui verdrietig wegloopt en in het bos verdwaalt.

Voor hij het goed en wel beseft, belandt hij in de grote stad. Plop, Kwebbel en Klus gaan op zoek naar Lui. Ondertussen zet Lui de hele stad op zijn kop en wordt hij stapelverliefd op Lisa, de enthousiaste aanvoerster van de samba fanfare. Een rol die gespeeld wordt door Nicolette Van Dam, bekend van de populaire Nederlandse TV serie Zoop (Nickelodeon).

Naast de kabouters treden ook heel wat BV’s op in de film. Walter Baele, Pol Goossen, Annemarie Picard, Harry Van Barneveld, Arnold vanderlyde, Britt Van der Borght zijn nog maar enkele namen uit een lange lijst gastacteurs. Bovendien schitteren Sam, Kelly, Shania en Kenji Gooris-Pfaff ook tijdens deze film voor het eerst op het witte doek in een bescheiden rol.

Plop in de Stad draait vanaf 13 december in de bioscoop.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: