Misschien is het u in de loop der tijden ook al beginnen te dagen: vrouwen zitten net dat tikje anders in elkaar dan mannen. Uiteraard hebben we het dan niet over de anatomische verschillen. Dat onze Almachtige Vriend de bobbels van Barbie op een andere plaats heeft gemonteerd dan de knobbel van Ken, weet u zelf ook wel.

Dat mannen het zwakke geslacht zijn, zult u ons nóóit horen zeggen. Laten we het erop houden dat we het op één na sterkste geslacht zijn. We hebben - wetenschappelijk bewezen! - meer spiermassa, wat ons in theorie sterker maakt. Maar die massa zakt wel eens als een pudding in elkaar. Zodra een niet onaardig uitziende vrouw eens vriendelijk naar ons lacht, bijvoorbeeld.

De kans dat we het komende zomer weer vlaggen hebben, lijkt ons niet gering. Nestelen zich immers fluks in het spoor van Delv!s, The Mixfitz en The Sore Losers: het eenmansorkest And They Spoke In Anthems, de folkies van Geppetto & The Whales en – opgepast, daar komt de oestrogeenbom uit de mouw - het meisje dat het doet met zeven mannen: Lady Linn

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Zeverrock 2014
Datum: 
8 en 9 augustus 2014
Locatie: 
Zevergem

Reservatie:

Meer over