In samenwerking met de stads- en gemeentebesturen en een aantal sponsors biedt vzw Divers meer dan 130 concerten aan in 19 steden en gemeenten in Vlaanderen (14) en Nederland (5). PALM PARKIES is een vaste waarde in de zomeragenda van meer dan 500.000 bezoekers en creëert een bijzondere wekelijks terugkerende ontmoetingsplek in de verschillende parken tijdens de maanden juli & augustus.

PALM PARKIES lanceert opnieuw een aantal straffe namen. Naast Niels Destadsbader, Cleymans & Van Geel, Level Six en Paul Michiels kan je de komende zomer nog veel meer artiesten ontdekken op PALM PARKIES. Vandaag geeft de organisatie opnieuw een aantal namen vrij.

7x De Post

Sommige mensen willen in het leven nu eenmaal alle ambities waarmaken. Koen De Graeve is er misschien wel eentje van. Of het nu in het betere theater is, bij ettelijke tv-hitseries of in de Vlaamse filmwereld. De Graeve is op alle domeinen een topacteur. Missie geslaagd, denkt u dan. Maar dat was voor hem niet genoeg. Muzikant worden was altijd zijn stille droom. Met de dansbare popmuziek van De Post is het eindelijk zover.

5x Wipneus & Pim

Wipneus & Pim, het lijkt wel een duo dat is weggelopen uit een kinderboek. Toch zijn dit twee vrolijke deejays voor wie het altijd feest is. Positieve energie opwekken via hits die voor altijd zijn, daar is het Wipneus & Pim om te doen. Hits van The Black Eyed Peas of Robin Thicke volgen gewoon vlak achter een klassieker van Guus Meeuwis.. Samen met Ome Willem veroverden Wipneus & Pim al Parkpop. Als het op Palm Parkies geen onovertroffen feest wordt, eten wij onze hoed op.

9x Grand Hammond

Hans Francken. Zegt de naam u niets? Dat is dan doodzonde. Hij is de man die wat uit de spotlichten het geluid van Clouseau en Natalia mee bepaalt. Zijn nieuwste project heet Grand Hammond. Daarmee lijkt hij uitgegroeid tot de Belgische Mark Ronson. Net als Ronson maakt en produceert Hans nummers in zijn studio. Van Booker T over Sly & The Family Stone tot Pharrell Williams. Party time voor jong en oud!

5X Royal Beat

Royal Beat is een Nederlandse live sensatie. Want combineert het dansgehalte van een deejay met het spektakel van een band. Live zorgt dat voor verrassende medleys en covers die het originele nummer perfect benaderen. Royal Beat kan daarbij elk genre aan: van dance tot stadionrock. Allemaal gepresenteerd via een wervelende, energieke show. Alle partybands al gezien? Blijf dan toch maar staan voor Royal Beat.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: