Na de eerder aangekondigde Gabriel Rios, lossen we bij deze ook een resem namen voor de concerten in de Handelsbeurs en buiten op de Kouter. En we hebben - zoals altijd - ons best gedaan. Zo zal de heer Flip Kowlier op woensdag de Kouter in de fik steken, de heer Stijn Meuris doet hetzelfde op vrijdag door een overzicht van zijn nogal indrukwekkende carrière te spelen. Ook Jacco Gardner, Douglas Firs, en Faces on TV doen hun duit in het zakje.

Overzicht nieuwe namen: Lambchop (US) - Sun Kil Moon (US) - Cold Specks (CA) - Dans Dans - Flip Kowlier - Meuris - Blaue Blume (DK) - Douglas Firs - Jacco Gardner (NL) - Faces on TV - Chantal Acda - Love Like Birds - Yellow Straps - Oaktree & Avondlicht - The Germans - Stadt - Condor Gruppe

Lambchop, Sun Kil Moon, ...

Het concept blijft hetzelfde: de concerten buiten zijn gratis, de shows binnen in de Handelsbeurs zijn bijna gratis. En daar zijn de namen al helemaal niet van de minste. Indie-grootheden als Lambchop, Sun Kil Moon, en Dans Dans zullen er bijvoorbeeld spelen in de Zaal, en andere coole namen als Cold Specks en Blaue Blume spelen er in de Club. Meer namen volgen in de komende weken!

Al deze shows zijn erg democratisch geprijsd, maar je doet nog meer voordeel door bijvoorbeeld een dagpas (alle concerten in de Handelsbeurs voor een bepaalde dag) of een abonnement (alle Boomtown-concerten in de Handelsbeurs voor de volle vijf dagen) te kopen. Tickets zijn te koop vanaf, euh, nu!

Meewerken?

Een festival als Boomtown staat of valt met de medewerking van een hele hoop vrijwilligers: enthousiaste mensen die er hun brede of minder brede schouders onder zetten, en elk jaar opnieuw de beste editie ooit nastreven. Naast een onvergetelijke ervaring, fijne collega’s en goede muziek, bieden we je ook spijs, drank, en een onkostenvergoeding. Wie zin heeft om mee te werken aan opbouw of afbraak van het festival, deel wil uitmaken van de barploeg, sfeerbeheer, catering, of ons promoteam, kan zich hier aanmelden!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Boomtown 2015
Datum: 
21 - 25 juli 2015
Locatie: 
Kouter, Gent

Reservatie:

Meer over