De affiche voor Marktrock is bijna volledig. Vorige week werd al bekend gemaakt dat Snoop Dogg naar Leuven zou komen. Hij verkoos de buitenlucht van de gezellige studentenstad boven het sportpaleis, waar normaal een maand eerder een concert van hem gepland stond.

Vandaag kwamen er dus een heel pak namen bij. Zo vervolledigen onder andere Milow, Zita Swoon, The Scene, Gabriel Rios, Axelle Red, de Fixkes en Discobar Galaxie de affiche.

Even werd gevreesd dat Marktrock dit jaar niet meer zou kunnen doorgaan, wegens toenemende druk van de andere stadsfestivals. Enkele andere organisatoren namen echter het heft in handen, zodat dit jaar de 25ste editie van Marktrock toch kan plaatsvinden. Er werd echter wel een ander concept bedacht.

Zo zullen er dit jaar maar twee in plaats van vier podia zijn en zal het hoofdpodium op het Ladeuzeplein geplaatst worden, daar het hoofdpodium zich de voorbije jaren op de Oude Markt bevond.

Ook de prijzen voor het festival zijn flink aangepast. Zo betaal je voor een combiticket voor het Ladeuzeplein 65 euro en voor een combiticket voor de Oude Markt 38 euro. Er zijn ook dagtickets verkrijgbaar, maar er is geen ticketformule voorzien die de beide pleinen combineert. Tickets zijn via de website van Marktrock verkrijgbaar.

Meer info en de affiche voor de 25ste editie van Marktrock vind je op www.marktrock.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: