Na de succesvolle lancering van Disney's De Jonge Garde vorig jaar komt Disney Channel met een nieuwe lokale productie JUST LIKE ME!.

JUST LIKE ME! is een scripted reality komedieserie boordevol muziek, humor, vriendschap en plezier. Deze nieuwe lokale serie zal vanaf 28 mei elke zaterdag en zondag om 8u45 te zien zijn op Disney Channel.

De serie vertelt het verhaal van vijf tieners die samen hun krachten bundelen om succesvolle video creators te worden. Elk van hen heeft een verschillende gave, het ontwikkelen en omarmen hiervan is waar het in JUST LIKE ME! om draait.

Elk weekend komen ze samen in de Shake, een coole juicebar op een aparte locatie, om samen te vloggen en video’s te maken. Samen ontdekken ze ook hun creatieve talenten maar leren ze ook omgaan met de ups en downs van internetroem en staan ze elkaar bij in het alledaagse tienerleven.

Bekijk hier de trailer en maak kennis met de Belgische acteurs Birgit SWINNEN (Zoë “ZoëKnows”) en Sander HANNA (Max) samen met de Nederlandse acteurs Femke MEINES (Liz “Listen2Liz”), Shalisa VAN DER LAAN (Nina “NinaSings”) en Jefferson YAW FREMPONG-MANSON (Tommy “TommyTommy”) in de nieuwe serie JUST LIKE ME!, vanaf 28 mei op Disney channel.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: