De laatste week van augustus is het weer Drive-In Movie in Koersel. Van 22 tot 28 augustus kan u elke avond film kijken vanuit uw wagen. Het programma vindt u hieronder. De parking aan jeugdhuis Club 9 wordt heraangelegd. Daarom wordt er voor deze editie wordt uitgeweken naar een nieuwe locatie gelegen aan het voormalige voetbalterrein van Schaeken. Dit is te bereiken via de Pieter Vanhoudtstraat in Koersel.

Het programma
Zoals steeds wordt er een gevarieerd programma samengesteld van recente films. We starten op maandag in samenwerking met de filmclub ElaN Filmavonden 'The unbearable Weight of MASSIVE TALENT' met Nicolas Cage in de rol van zijn leven.
Dinsdag is er de avonturenfilm 'THE LOST CITY' met topcast Sandra Bullock, Channing Tatum en Daniel Radcliffe.
Woensdag is traditioneel de familiedag met ZEPPOS Het Mercator Spoor: nieuwe Vlaamse film met Koen De Bouw, Carrie Goossens, Brit Scholte, ...
Donderdag werken we samen met Macca voor de muziekfilm ELVIS van de onnavolgbare Baz Luhrmann met Austin Butler als Elvis maar ook Tom Hanks als Colonel Parker.
Vrijdag is het Marveltime met DR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS.
Zaterdag vliegt Tom Cruise langs als TOP GUN MAVERICK
Op zondag sluiten we de Drive-In Movie week af met H4Z4RD van Jonas Govaerts , een Vlaamse film met een auto in de hoofdrol kan niet ontbreken. Naast de Lexus schitteren ook Dimitri Vegas, Jeroen Perceval, Frank Lammers en Jennifer Heylen in deze film.

Alle films op een rijtje:

  • Maandag 22/08 > The Unbearable Weight of Massive Talent (ism ElaN filmavonden)
  • Dinsdag 23/08 > The Lost City
  • Woensdag 24/08 > Zeppos (familiefilm)
  • Donderdag 25/08 > Elvis (ism Macca)
  • Vrijdag 26/08 >Dr. Strange In The Multiverse of Madness
  • Zaterdag 27/08 >Top Gun: Maverick
  • Zondag 28/08 > H4Z4RD

Het Drive-In Movie concept
Je geniet van de film onder de open sterrenhemel vanuit je auto of van op het terras (stoelen zijn voorzien). Het filmgeluid zit op de FM-band en ontvang je dus via je autoradio. De parking opent elke dag om 20u en de film start rond 21u.
Honger of dorst? Geen probleem: je bestelling wordt aan je wagen geleverd.
Oldtimers hebben bij ons net dat streepje voor. Kom je met een wagen ouder dan 30 jaar, dan ontvang je aan de kassa een gratis consumptie. Is je slee ouder dan 40 jaar, dan betalen we daar bovenop de inkom van de chauffeur terug!

***AUTORADIO TIP
Best test je even op voorhand of je radio blijft spelen als je de motor uitschakelt. Bij veel auto's schakelt de radio zichzelf uit (Ecomodus) na korte of langere termijn. Als je dit niet kan uitschakelen of je geen autoradio hebt, neem je voorzorgen en breng een (draagbaar) radiotoestel mee :)

De tickets
Best koop je op voorhand je tickets want sommige avonden durven wel eens uit te verkopen. De tickets zijn te koop in The Roxy Theatre en of online op volgende link Evenementen | The Roxy Theatre.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over